Bokad behandling hos min naprapat i Torslanda

Bokad behandling hos min naprapat i Torslanda

Hej på er mina fina följare

Efter jobbet idag ska jag till min naprapat i Torslanda. Jag har en del besvär med ryggen och jag har märkt att jag får bäst hjälp och resultat av att med jämna mellanrum gå till en naprapat. Det tog ett tag för mig att hitta vilken behandlingsmetod som fungerade bäst på mig. Jag har testat olika former och hos olika terapeuter men nu tror jag att jag har hittat det som hjälper mig på bästa sätt. Det är så bra också att jag hittat en naprapat precis nära jobbet här i Torslanda för då är det lätt att ta sig dit antingen efter jobbet eller på lunchen om det behövs någon gång.

Hoppas eran vecka börjat bra. Jag har än så länge inte så mycket motivation men det kan ha att göra med att jag har så ont i ryggen. Värk och besvär i kroppen gör ju att man blir låg på energi, men hoppas det ska bli bättre efter dagens behandling. Ibland kommer man ju in i perioder där det är svårt att motivera sig vare sig det handlar om träning, jobb eller vad det nu kan vara. Jag tror man får hitta någon balans mellan att tillåta sig att känna lite sämre motivation ett tag, bara man inte fastnar där så att det blir en ond och tråkig spiral.

Känner man att man är på väg att fastna i det så får man nog försöka reflektera över vad man kan tänkas göra åt det. Kanske man behöver någon form av förändring, vilket kan vara allt från en ny frisyr till att ändra lite i sina dagliga rutiner. Man kan försöka hitta något nytt intresse att sysselsätta sig med. Jag hoppas att du får en helt underbar dag idag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.