Catering till vårt jubileum i Nässjö

Catering till vårt jubileum i Nässjö

Hej på er alla goa och glada!

Apropå goda … vi har nu bokat catering av ett företag i Nässjö till vårt jubileum på jobbet efter sommaren. Det kan tyckas vara lång tid dit men våra chefer har bestämt sig för att slå på stort och vill man att det ska bli extra lyckat och planerar in mycket detaljer och moment så är det ju en fördel att vara ute i god tid. Företaget jag jobbar för häri Nässjö firar fem år och det har hänt mycket positivt på de åren, det ska firas först med öppet hus och catering för kunder och sedan personalfest.

När man startar nytt företag så får man räkna med några tuffa år innan man lyckats etablera sig. Men från att de var två vänner som startade upp i den enes vardagsrum i Nässjö, så är vi nu ett team på femton personer i en snygg lokal och med ett stadigt kundflöde och goda referenser. Det är värt att boka catering för att fira en sådan sak! Jag har varit med sedan två år tillbaka och det är väldigt roligt att se hur företaget utvecklas och växer.

Vi har verkligen härlig stämning på jobbet och vi alla är måna om att det ska bevaras även om teamet växer. Det är så skönt med chefer som värdesätter trivsel så högt för det gör att man vill stanna och också göra sitt bästa på jobbet. Ett tydligt tecken på att de och vi lyckats med det, för det är ju något vi gör tillsammans, är att de som börjat jobba här också har stannat. Det är hittills ingen som har slutat, bara en som varit mammaledig. Det säger mycket om hur det är att jobba här och att de lyckats bra med sin rekrytering. Att hitta rätt personer för rätt plats är också en utmaning.

Nu är min rast slut så nu ska jag återgå till arbetet. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.