En bra bilverkstad i Kristianstad

En bra bilverkstad i Kristianstad

Hej alla goa och glada följare

Nu är det dags att byta från vinterdäck till sommardäck om man inte redan gjort det, i alla fall i vår del av landet. Jag var förbi våran bilverkstad i Kristianstad nu på lunchen och då bytte de däcken på min bil. Det är skönt att ha en bilverkstad när sig som alltid är trevliga och hjälpsamma. Man vet ju aldrig när man kan tänkas behöva bilservice av en bildoktor!

Här i Kristianstad märker man verkligen att våren är här. Det är så fantastiskt härligt och man se att uteserveringarna öppnar och människor över lag är både piggare och gladare. Nu är jag ju glad att det bara vara att byta däck på bilen denna gången, men jag kan erkänna att jag inte är lika glad och har lika bra samvete när det är något som krånglar med bilen. För ett tag sedan var det någon lampa som lyste och jag ger mig inte på att ens försöka reda ut det eller lösa det, så då kontaktar jag direkt vår bilverkstad.

?Självklart har jag lärt mig om det bara handlar om att fylla på olja eller spolarvätska eller något annat liknande som hör det enkel service. Men om det handlar om något mer komplicerat så åker jag in om dem och ber de titta på det. Ofta vet ju de direkt vad det är och kan förklara och åtgärda om det är något. Det är bara nån enstaka gång som jag faktiskt fick lämna kvar bilen där så att de kunde ta reda på vad det var och lösa det. Men någon dag senare så var det ju löst, så duktiga, kunniga och effektiva är dem. Kanske du också bor i eller i närheten av Kristianstad? Då kan jag varmt rekommendera RoA bilservice. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.