Massage i Östersund

Massage i Östersund

Hej på er!

Jag har hört att våren har börjat närma sig på lite olika platser i landet och det låter inte helt fel, här uppe i Östersund så är det däremot fortfarande vinter och snö. Men det är så det ska vara här uppe vid den här tiden så att man kan ge sig ut i skidbacken på sina lediga dagar, jag var faktiskt ute hela helgen och åkte skidor. Det resulterade i en ordentlig träningsvärk så nu ikväll ska jag på massage. Jag kan inte komma ihåg senast jag hade sån värk i hela kroppen efter att ha motionerat och jag kan säga att jag saknar det lite, man ska känna att man lever säger alltid min pappa och jag håller med. Men för att jag ska kunna arbeta ordentligt så tror jag att massage är ett krav, just nu gör det ont så fort jag rör på mig och då är det inte enkelt att jobba. Jag kan säga att jag kommer somna oerhört gott efter lite massage, det gör jag varje gången med tanke på att man kommer ner i varv så mycket och hittar en harmoni. När jag går på massage så brukar jag göra det hos HQ Hälsa i Östersund både jag och tjejen brukar gå dit för att ta en behandling emellanåt. Idag är det dock bara jag som ska dit, hon jobbar hela kvällen och kommer inte hem för ens vid midnatt så det blir nog lite sent för massage då. Så idag är det bara jag hemma i lägenheten hela kvällen, vilket alltid brukar resultera i tv-spel och en pizza. Jag hade dock en plan på att jag skulle välja något nyttigare alternativ till mat idag men vi får se hur det blir med det. Nu måste jag kila hem från jobbet, trevlig kväll!  


Kommentarer är stängda.